martes, 15 de febrero de 2011

Zabzugu


Per fi ahir, després de 90 kilòmetres de carretera secundària i 40 de pista, vam començar a veure les comunitats i els projectes de World Vision de construcció de pous i d'aigua potable.. i nens, molts nens i nenes feliços de rebre la visita de gent que ve de tant lluny i desitjant tocar les nostres mans blanques per veure si, a part del color, la nostra pell té un tacte diferent.
Com sempre, vam poder comprovar que els nostres col·legues de World Vision Ghana són una gent admirable per la seva dedicació i professionalitat i molt estimats a les comunitats.
A més, el District Chief ens va rebre amb tots els honors i va destacar la feina que estem fent principalment en salut, aigua i sanejament. Això carrega les piles per seguir treballant en nous projectes!
La representació que van fer els joves sobre normes bàsiques d'higiene: rentar-se les mans, tapar els excrements si un fa les seves necessitats al camp (única opció per moltes famílies), rentar els plats després de menjar, etc. Va ser molt divertida i instructiva... això sí, el següent que hem de treballar és l'enfoc de gènere, perqué a l'obra els homes dinaven "repatxingats" al menjador i les dones de peu a la cuina!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

M'alegra molt que tots els esforços que hi poseu en aquest país es trobin recompensats in situ i que la visita sigui tant profitosa i reconfortant.
Aquesta imatge de per si és molt especial i emotiva, gràcies.
És bo saber que hi ha gent que es preocupa del món realment.
homeless

Anónimo dijo...

Impactante afoto,
magníficos proyectos,
lo primero la formación,
colegas ejemplares,
recibimiento táctil,
caña al enfoque de género,
no dejes de cargar las pilas
y de continuar aprendiendo
y de seguir echándoles una mano:
tienes nuestro apoyo
desde la distancia.
un beso
juanan

Catkatracha dijo...

Gràcies guapos!
Un petó ben fort